Hoe werkt een Financial Lease aanvraag?

Uw aanvraag verloopt via een aantal eenvoudig te doorlopen stappen waarna u een offerte ontvangt specifiek aangepast op uw situatie.

Het offerte- en acceptatieproces van uw leaseaanvraag ziet er als volgt uit:

1. Calculatie & uw gegevens

U kunt online (calculator) of telefonisch een offerte aanvragen en ontvangt hierna onze aanbieding. Het is ook mogelijk om bij u op bezoek te komen om de aanvraag door te spreken. Voor een vrijblijvende offerte voert u de volgende gegevens in:

  • NAW gegevens
  • KvK nummer
  • Object (wat voor soort apparatuur)
  • Contactpersoon/telefoonnummer

Afhankelijk van de aanvraag kunnen er additionele financiele gegevens benodigd zijn.

2. Ontvangst offerte

Nadat u de gegevens heeft verstuurd ontvangt u per e-mail een offerte van Liez. Wenst u gebruik te maken van de offerte dan ontvangen wij graag voor acceptatie de benodigde aanvullende bedrijfsinformatie.

3. Acceptatie

Nadat wij van u de gevraagde bedrijfsinformatie hebben ontvangen wordt u aanvraag beoordeeld en vindt acceptatie plaats. Bij een positieve acceptatie ontvangt u van ons de overeenkomst per e-mail ter ondertekening.

4. Uitbetaling

Nadat de overeenkomst is ondertekend en de factuur door uw leverancier is opgemaakt vindt de uitbetaling plaats aan de leverancier. 

Apparatuur aanschaffen zonder grote investeringen?

Voor elk budget hebben wij een passende Liez oplossing.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.