Verzekering

Medical Liez, werkt graag samen met Tinke Assurantiën. Tinke is een professioneel kantoor met deskundige, enthousiaste mensen. Speciaal voor Medical Liez staat een vast team van contactpersonen voor u klaar die u graag een advies geeft om de juiste verzekering(en) aan te vragen voor uw bedrijf en met name voor aansprakelijkheids- en electronicaverzekering.

Tinke - advies in risicomanagement en verzekeringen

Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar weet u welke risico’s uw bedrijf loopt? Als een scenario werkelijkheid wordt, is uw bedrijf dan bestand tegen de (financiële) gevolgen? Onze partner helpt u bij het in kaart brengen van de risico’s. Vervolgens wordt in samenspraak gekozen voor de beste aanpak om uw bedrijf hiertegen te verzekeren tegen een goede premie.

Onze verzekeringspartner maakt graag een afspraak om onder het genot van een goede bak koffie eerst kennis met u te maken. Zo bespreken zij samen met u wat voor wensen u heeft en wat zij u kunnen bieden. Uitgangspunt daarbij is een duurzame en prettige samenwerking. Voor het direct maken van een afspraak kunt u op bijgaande link drukken: https://www.tinke.nl/i/afspraak-verzekeringen/143

Voor uw vragen over specifieke verzekeringen:

Clemens Brand
Functie: Adviseur MKB Schadeverzekeringen
Erkend Financieel Adviseur
Telefoon: 0180 - 641754
E-mail: clemens.brand@tinke.nl

Apparatuur aanschaffen zonder grote investeringen?

Voor elk budget hebben wij een passende Liez oplossing.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.