Medical Leasing

Persoonlijke beoordeling en kennis van zaken garanderen maatwerk en flexibiliteit bij de financiering van uw medische apparatuur. Liez biedt u de volgende leasing vormen aan: Financial Lease en Netto Operational Lease.

Of u nu een ondernemer met personeel of ZZP’er bent, bij Liez kunt u altijd terecht voor het financieren van uw (para)medische apparatuur. Onze website is ontwikkeld om u online te bedienen voor een vrijblijvende offerte. Indien gewenst komen wij graag langs bij u om u wensen te bespreken. Een persoonlijke beoordeling en kennis van zaken garanderen maatwerk en flexibiliteit bij de financiering van uw medische apparatuur. Indien gewenst kan Liez ook de btw meefinancieren in het leasevoorstel. Looptijden kunnen variëren van 36 tot 72 maanden.

Dit maakt Liez tot een ideale leasepartner

Verdere uitleg aangaande de mogelijkheden en verschillende leasevormen treft u aan op onze website. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen of gebruik maken van de calculator. Als u liever eerst wilt weten hoe het werkt, bekijk dan de pagina Hoe werkt een Financial Lease aanvraag.

Apparatuur aanschaffen zonder grote investeringen?

Voor elk budget hebben wij een passende Liez oplossing.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.