Pre-owned & demo apparatuur

Liez biedt fabrikanten van apparatuur de mogelijkheid hun pre-owned apparatuur aan te bieden. Snelle beschikbaarheid van de apparatuur tegen gereduceerde kosten en overzienbare looptijd.

Zakelijk financieren - Lagere maandlasten - Ideaal voor opstarten additionele activiteiten

Quanta System 585nm (ex demo)

Pulsed-dye golflengte op basis van diode. Dit systeem is o.a. geschikt voor de behandeling van ongewenst zichtbare en / of overmatige vascularisatie en pigmentatie. Door gebruik te maken van een scanner kunnen ook grotere oppervlakken snel en effectief behandeld worden.

Informatie aanbieder

€ 649,- per maand

In de laatste 20 jaar zijn 585 nm lasers gewoonlijk gebruikt in de esthetiek en dermatologie voor vasculaire behandelingen in de huid. Voor deze toepassingen zijn de 585 nm pulse dye lasers als de gouden standaard beschouwd . Deze 585nm PDL lasers veroorzaken in de regel purpura, een bijwerking die niet geapprecieerd wordt door de cliënt. Daarnaast zijn PDL lasers duur in gebruik door de kosten van de dyekits en complex onderhoud.  

De Quanta System 585 en de innovatieve D-wmopsTM (Differential - Golflengte Modified optisch gepompte Semiconductor) technologie, is de eerste laser die in staat is om dezelfde golflengte als van een dye laser uit te zenden, in zowel continue als in gepulseerde mode. Hierdoor kunnen behandelingen worden uitgevoerd zonder purpura. En deze laser kent zeer lage onderhoudskosten en geen gebruikskosten!

Ten opzichte van KTP/LBO lasers heeft de 585nm het voordeel van een grotere penetratie diepte en een 50% lagere absorptie in melanine. Dit resulteert in een effectievere behandeling met minder bijwerkingen. Ook de dyelasers van Candela en Cynosure zijn in het verleden van 578nm naar 585nm opgeschoven vanwege verminderde purpura en hogere penetratie diepte.

Cynosure Sculpsure met Submental kit (ex demo)

Bodycontouring met laser. Het silhouet dat u graag wilt komt binnen handbereik. Hardnekkig vet (zelfs het vet dat moeilijk weg te trainen is) zoals bij de navel, knieën en bijvoorbeeld binnenzijde bovenbenen of onderkin is effectief te behandelen met de Sculpsure.

Video

Informatie aanbieder

€ 1.429,- per maand

Innovatieve techniek voor buik, lovehandles en andere hardnekkige vet depositos.

Overmatig vetweefsel is in de wereld de grootste ergenis en de vraag naar effectieve body contouring behandelingen groeit dan ook sterk. 
De Cynosure SculpSure is 's werelds eerste laserbehandeling voor non-invasieve lipolysis. Het is een state-of-the-art, gecontrolleerde, op licht gebaseerde technologie, ideaal voor patienten die van hardnekkig vet af willen. Het is een behandeling die uitermate geschikt is voor het shapen van het lichaam. De beschadigde vetcellen worden na verloop van tijd op natuurlijke wijze permanent verwijderd. Met zichtbare resultaten na 6 weken en optimale resultaten vaak al na 12 weken. 

Van een down-time na de behandeling is geen sprake. Bovendien is de kans op de veelvoorkomende 'zakjes' en verslapping na andere behandelmethoden, niet aanwezig. Dit omdat de warmte van de laser juist enige huidverstrakking als mogelijk (positief) bijeffect kan hebben. Ook zal de client geen enkele vorm van blauwe plekken ervaren. 

De SculpSure staat voor:

  • Platte, non-suction applicator design voor consistente resultaten
  • Behandeling duurt maar 25 minuten
  • Een tweede behandeling kan al na 6 weken
  • ​Veilig voor alle huidtypes
  • Simpel en efficient bevestigingssysteem
  • Geen schade aan omliggend weefsel
  • Veilig hands-free apparaat

Vibro Lith Plus (pneumatische & ultrasone) lithotripter (ex demo)

Gecombineerd gebruik mogelijk, afzuig en opvang van steenresten, diverse probes, voetpedaal met 7 functies en geschikt voor Lithotripsy.

Brochure

Informatie aanbieder

€ 425,- per maand

De Vibrolith Plus is uniek door het simultaan gebruik van pneumatische en ultrasone lithotripsy. Dit is mogelijk door de gepatenteerde adapter. Verder is de lithotriptor uitgerust met de speciale fine and coarse breaking mode, hiermee wordt de frequentie geoptimaliseerd. Een standaard geïntegreerde pomp voor afzuiging van de steenfragmenten.

De Vibrolith Plus heeft  een multi- microprocessor gestuurde ultrasoon handstuk dat voor maximale kracht en prestaties zorgt; geen zorgen dus voor oververhitting. Het krachtige pneumatische handstuk dat zelfs de hardste steen verpulvert, en een eerste in de industrie: een ingebouwde zuigpomp met duidelijke visualisatie tijdens endoscopische procedures en met superieure zuigkracht van steen fragmenten.

Multifunctioneel voetpedaal

Dit geeft u als specialist volledige controle over het apparaat. U bepaald met het voetpedaal of u alléén pneumatisch of alléén ultrasone werkt of gecombineerd werkt. U kunt de afzuiging en de zuigkracht bedienen.

Economisch

U krijgt een zeer compleet systeem. Lithotriptor met pneumatisch/ultrasone, geïntegreerd afzuigsysteem, set van 5 pneumatische probes en set van 4 gecombineerde ultrasone/pneumatische probes.

Opties

Sterilisatienet voor probes en handvat. Diverse probes leverbaar met diverse diameters en lengtes voor ultrasone en pneumatisch.

Vibro Lith pneumatische lithotriptor (ex demo)

Eenvoudig in gebruik met de mogelijkheid steenresten op te vangen en af te zuigen.

€ 123,- per maand

Eenvoudig
Vibrolith is eenvoudig in het gebruik. Men kan kiezen tussen enkele of repeterende puls. De pulskracht en pulsfrequentie kunnen eenvoudig ingesteld worden.

Veilig
De Vibrolith is een elektro-pneumatische lithotriptor. Het werkt op het principe van een stalen probe die door gecomprimeerde lucht tegen de steen wordt geschoten. Er is geen effect op het weefsel. Daar er geen warmte vrijkomt is er geen risico op thermisch letsel aan het weefsel en aan de scoop.

Economisch
Voordelig in aanschaf, geen verbruiksartikelen en nauwelijks tot geen onderhoud.

Opties
- Afzuigsysteem

- Sterilisatienet

Specifications:

Operating Pressure : 0.5-4 bar continuously adjustable

Supply Pressure : 3.5-6.5 bar medical compressed air

Pulse Mode : Single or multiple pulses digitally

selected pulse rate (50-720 pulse/min)

Power supply : 115 / 230 V AC, 60 / 50 Hz

Isolation : Internally transfomer isolation

Dimensions

Main Unit : 305 x 254 x 113 mm

Hand Piece : 195 x 20 mm

Probes : 0.8 mm, 1.0 mm, 1.2 mm, 1.5 mm, 2.0 mm

Number and length of the probes is adjustable

depending on the user’s ureteroscope

Weight : 6.5 kg

Electrical Safety : According to EN 60601-1 Class I, Type B

According to EN 93/42/MDD, Class IIb

Sterilization

Hand Piece : Chemical or Gas sterilization

Probe : Autoclave, Chemical or Gas sterilization

Quanta System Cyber Ho (2017) (ex demo)

60Watt Holmium laser, (60Hz 5,0J) 4 Hoofdprogramma’s Lithotripsy/ BPH/ Soft tissue / Load presets. Binnen de hoofdprogramma’s 4 submenu’s, twee programma’s tegelijkertijd oproepbaar en bedienbaar via voetpedaal.

€ 909,- per maand

De nieuwe 60 Watt Holmium laser met Masterpulse!

Dusting in zijn meest optimale vorm. BPH met uitzonderlijke snijkwaliteit.

Informatie aanbieder

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.